پهن کن معمولی(دوغلتکی) c1 - پهن کن معمولی نوار دار (نقاله دار) c2
- توضیحات
- بازدید: 7613
این دستگاه جهت فرم دهی و پهن خمیر های چونه شده را در اندازه های مختلف و دلخواه مورد استفاده قرار میگیرد.
چونه گیر معمولی تمام استیل
- توضیحات
- بازدید: 7788
این دستگاه نانوایی خمیرهای تقسیم شده را در اندازه های100 گرم تا 500 گرم چونه میکند
تغار خمیر :
- توضیحات
- بازدید: 8144
جهت تکمیل مراحل پخت و نگهداری بهداشتی وحمل خمیر مورد استفادهقرار میگیردو این تغارهابه ظرفیتهای مختلف از جنس استیل نگیر با ضخامت 2 میلی لیتر و با سفارش مشتری ساخته و تولید میشود.
رول کن خمیر
این دستگاه جهت فرم دهی خمیر برای تهیه انواع باگت ونانهای حجیم ونیمه حجیم مورد استفاده قرار میگیرد.
دستگاه خمیر همزن :
- توضیحات
- بازدید: 8343
این دستگاه ها به دو شکل آلومینیومی واستیل در اندازه وسایزهای مختلف و متفاوت تولید و عرضه میگردد.
دستگاه چونه گیر پهن کن نیم اتوماتیک
- توضیحات
- بازدید: 7821
1- سهولت، دقت و سرعت در کار پخت وحذف دخالت دست در خمیر وعامل بهداشتی بودن کار وفرم دهی خمیر
2- تنظیم چونه به اندازه های مختلف از 100گرم تا 300گرمو پهن چونه به اندازه مشخص
3- کم کردن تعداد کارگر در مراحل پخت و کار کردن در دوره های مختلف به علت وجود دستگاه اینورتر
4- افزایش کیفیت وماندگاری نان و تولید زیاد نان در مراحل کاری
شاطر اتوماتیک خمیر شل تمام استیل
- توضیحات
- بازدید: 9312
این دستگاه با سیستم حلزونی خمیر را روی دستگاه پخت پهن میکند ودر نانوایی ها جایگزین 3 نفر کارگر شدهومیزان پخت را تا 2 برابر افزایش میدهد و کلیه اجزای دستگاه از استیل زنگ نزن (استیل نگیر)ساخته شده که در برابر پوسیدگیوزنگ زدگی مقاوم واز عمر بالا و بهداشتی بودن بر خوردار است.
دستگاه پهن کن غلتکی تمام اتوماتیک (4 و 6 غلتکی)
- توضیحات
- بازدید: 9548
مزایا و ویزگی ها :
1- افزایش بهداشت به علت کم شدندخالت دست در خمیر.
2- افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از ضایعات ونهایتا"کاهش قیمت تمام شده نان
3- این دستگاه در خبازیهاجایگزین دو نفر کارگر شده وظرفیه پخت راتا2 برابر افزایش میدید.
4-خمیر بصورت وارون از داخل غلتک ها رد شده و تولید پیوسته نان صورت میگیرد.
5- در این دستگاه خمیر پهن شده به صورت اتو ماتیک (قیچی جلو )قطع شده وبوسیله ناونده وتوسط اپراتور در کنار دستگاه دوار به قسمت پخت انتقال می یابد.
فر تونلی
- توضیحات
- بازدید: 6019
دستگاهی است با حرارت غیر مستقیم برای پخت انواع کیک وشیرینی بکار می رود.
فر طبقه ای
- توضیحات
- بازدید: 5966
دستگاهی است به صورت چهار طبقه وبا حرارت غیر مستقیم برای پخت انواع باگت و انواع نانهای حجیم نیمه حجیم به کار میرود.
مزایای فر طبقه ای
1- به آسانی می توان فر را پر و تخلیه تمیز و سرویس کرد.
2- تعدادی فر بصورت طبقه ای در 4 طبقه قرار گرفته است.
3- از عایق بندی خوب استفاده شده و از پرت حرارتی فر جلو گیری شده است.
4- انتقال حرارت به داخل فر سریع وبه صورت حرارت غیر مستقیم در موقع پخت می باشد.
تنور گردون بدون بنایی ( آماده )
- توضیحات
- بازدید: 6476
علاوه بر دارا بودن ویزه گی های گردون های با بنایی در این نوع تنورها ,مزایای زیر را نیز دارا میباشد.
1- کار کردن با این نوع دستگاه ها آسان وبه علت عایق کاری خوب و دقیق بدنه ,حرارت داخل تنور به بیرون نفوذ نکرده ومصرف سوخت به میزان قابل چشمگیری کاهش می یابد .
2- نمای بدنه دستگاه با ورقهای رنگی و بهداشتی ساخته شده ودر طراحی آن به شکل زیبا و محکم توجه شده است .
3- به علت چرخدار بودن ,حمل,جابجایی و حرکت دستگاه راحت تر میباشد.
مزایا و ویژگی های تنور گردون با بنایی
- توضیحات
- بازدید: 6115
1 - قیمت پایین دستگاه برای مشتریان و خریداراناز جهت اقتصادی بسیار با صرفه تر است و جا و مکان کمتری برای قرار گرفتن تنور نیاز است.
2 - دستگاه قابل کنترل و تنظیم در دورهای متفاوت و کم مصرف بودن بواسطه وجود دستگاه اینورتر و نصب آن در تابلو برق .
3 - با این دستگاه ها میتوان بیش از 10 نوع نان پخت نمود و قابیلت پخت نان های سنتی و محلی از ویژگیهای بارز این نوع تنور ها می باشد.
مشخصات فنی فر تونلی نوار توری :
- توضیحات
- بازدید: 6336
1 - لازم به توضیح است با توجه به حجم و وزن نان ظرفیت دستگاه نانوایی نیز افزایش یا کاهش یابد .
2 - فر تونلی 7 متری مخصوص نان خشک یا بلوری یا نان اسکو آذربایجان شرقی است .
3 - فر تونلی مخصوص سنگگ از نوع نوار صفحه چدنی . به طول 5 .5 متر طراحی و ساخته می شود و حالت سنتی نان از ویژگی منحصر به فرد این نوع فر می باشد.
4 - بستن سیم ارت به دستگاه الزامی است.
فر تونلی نوار صفحه چدنی و نوار توری تمام اتوماتیک
- توضیحات
- بازدید: 10056
خمیر پهن شده بر روی نوار حمل شدهو از داخل فر که حرارت آن ، شعله حرارت غیر مستقیم و قابل تنظیم است عبور میکند و مراحل پخت در این دستگاه نانوایی بسیار ساده و آسان بوده و به شرح زیر می باشد :
1 - ابتدا دستگاه نانوایی را استارت زده ، مشعل ها را روشن و دستگاه را گرم کرده و خمیر را آماده می کنیم.
2 - خمیر آماده شده را به مخزن خمیر ریخته و خمیر وارد قسمت پهن کن شده و به ضخامت دلخواه پهن میگردد.
3 - نوار نقاله، خمیر پهن شده را به داخل فر انتقال داده و مراحل پخت نان در داخل فر صورت میگیرد.
4 - نان پخته شده به قسمت برش هدایت شده و سپس تیغه برش، نان را به اندازه های مساوی قطع و تقسیم میکند.
5 - قسمت سردکن یا خنک کننده بنا به درخواست و سفارش مشتری قابل نصب بر روی دستگاه نانوایی می باشد.