شرکت صنایع نان سهند پخت تبریز
تغییر وضعیت ناوبری
  • صفحه اصلی
  • محصولات
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پهن کن معمولی(دوغلتکی) c1 - پهن کن معمولی نوار دار (نقاله دار) c2

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 7803

این دستگاه جهت فرم دهی و پهن خمیر های چونه شده را در اندازه های مختلف و دلخواه مورد استفاده قرار میگیرد.

چونه گیر معمولی تمام استیل

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 7974

این دستگاه نانوایی خمیرهای تقسیم شده را در اندازه های100 گرم تا 500 گرم چونه میکند

انواع صفحات چدنی ( نان لواش، سنگگ ، بربری و تافتون)

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 8362

تغار خمیر :

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 8343

جهت تکمیل مراحل پخت و نگهداری بهداشتی وحمل خمیر مورد استفادهقرار میگیردو این تغارهابه ظرفیتهای مختلف از جنس استیل نگیر با ضخامت 2 میلی لیتر و با سفارش مشتری ساخته و تولید میشود.

 

رول کن خمیر

این دستگاه جهت فرم دهی خمیر برای تهیه انواع باگت ونانهای حجیم ونیمه حجیم مورد استفاده قرار میگیرد.

دستگاه خمیر همزن :

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 8535

این دستگاه ها به دو شکل آلومینیومی واستیل در اندازه وسایزهای مختلف و متفاوت تولید و عرضه میگردد.

دستگاه چونه گیر پهن کن نیم اتوماتیک

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 7965

1- سهولت، دقت و سرعت در کار پخت وحذف دخالت دست در خمیر وعامل بهداشتی بودن کار وفرم دهی خمیر

2- تنظیم چونه به اندازه های مختلف از 100گرم تا 300گرمو پهن چونه به اندازه مشخص

3- کم کردن تعداد کارگر در مراحل پخت و کار کردن در دوره های مختلف به علت وجود دستگاه اینورتر

4- افزایش کیفیت وماندگاری نان و تولید زیاد نان در مراحل کاری

شاطر اتوماتیک خمیر شل تمام استیل

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 9522

این دستگاه با سیستم حلزونی خمیر را روی دستگاه پخت پهن میکند ودر نانوایی ها جایگزین 3 نفر کارگر شدهومیزان پخت را تا 2 برابر افزایش میدهد و کلیه اجزای دستگاه از استیل زنگ نزن (استیل نگیر)ساخته شده که در برابر پوسیدگیوزنگ زدگی مقاوم واز عمر بالا و بهداشتی بودن بر خوردار است.

دستگاه پهن کن غلتکی تمام اتوماتیک (4 و 6 غلتکی)

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 9874

مزایا و ویزگی ها :

1- افزایش بهداشت به علت کم شدندخالت دست در خمیر.

2- افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از ضایعات ونهایتا"کاهش قیمت تمام شده نان

3- این دستگاه در خبازیهاجایگزین دو نفر کارگر شده وظرفیه پخت راتا2 برابر افزایش میدید.

4-خمیر بصورت وارون از داخل غلتک ها رد شده و تولید پیوسته نان صورت میگیرد.

5- در این دستگاه خمیر پهن شده به صورت اتو ماتیک (قیچی جلو )قطع شده وبوسیله ناونده وتوسط اپراتور در کنار دستگاه دوار به قسمت پخت انتقال می یابد.

فر تونلی

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 6125

دستگاهی است با حرارت غیر مستقیم برای پخت انواع کیک وشیرینی بکار می رود.

فر طبقه ای

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 6069

دستگاهی است به صورت چهار طبقه وبا حرارت غیر مستقیم برای پخت انواع باگت و انواع نانهای حجیم نیمه حجیم به کار میرود.

 

مزایای فر طبقه ای

1- به آسانی می توان فر را پر و تخلیه تمیز و سرویس کرد.

2- تعدادی فر بصورت طبقه ای در 4 طبقه قرار گرفته است.

3- از عایق بندی خوب استفاده شده و از پرت حرارتی فر جلو گیری شده است.

4- انتقال حرارت به داخل فر سریع وبه صورت حرارت غیر مستقیم در موقع پخت می باشد.

تنور گردون بدون بنایی ( آماده )

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 6584

علاوه بر دارا بودن ویزه گی های گردون های با بنایی در این نوع تنورها ,مزایای زیر را نیز دارا میباشد.

1- کار کردن با این نوع دستگاه ها آسان وبه علت عایق کاری خوب و دقیق بدنه ,حرارت داخل تنور به بیرون نفوذ نکرده ومصرف سوخت به میزان قابل چشمگیری کاهش می یابد .

2- نمای بدنه دستگاه با ورقهای رنگی و بهداشتی ساخته شده ودر طراحی آن به شکل زیبا و محکم توجه شده است .

3- به علت چرخدار بودن ,حمل,جابجایی و حرکت دستگاه راحت تر میباشد.

مزایا و ویژگی های تنور گردون با بنایی

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 6218

دستگاه نانوایی

1 -  قیمت پایین دستگاه برای مشتریان و خریداراناز جهت اقتصادی بسیار با صرفه تر است و جا و مکان کمتری برای قرار گرفتن تنور نیاز است.

2 - دستگاه قابل کنترل و تنظیم در دورهای متفاوت و کم مصرف بودن بواسطه وجود دستگاه اینورتر و نصب آن در تابلو برق .

3 - با این دستگاه ها میتوان بیش از 10 نوع نان پخت نمود و قابیلت پخت نان های سنتی و محلی از ویژگیهای بارز این نوع تنور ها می باشد.

 

مشخصات فنی فر تونلی نوار توری :

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 6455

دستگاه نانوایی 1 - لازم به توضیح  است با توجه به حجم و وزن نان ظرفیت دستگاه نانوایی نیز افزایش یا کاهش یابد .

2 - فر تونلی 7 متری مخصوص نان خشک یا بلوری یا نان اسکو آذربایجان شرقی است .

3 - فر تونلی مخصوص سنگگ از نوع نوار صفحه چدنی . به طول 5 .5 متر طراحی و ساخته می شود و حالت سنتی نان از ویژگی منحصر به فرد این نوع فر می باشد.

4 - بستن سیم ارت به دستگاه الزامی است.

فر تونلی نوار صفحه چدنی و نوار توری تمام اتوماتیک

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
بازدید: 10252

دستگاه نانواییخمیر پهن شده بر  روی نوار حمل شدهو از داخل فر که حرارت آن ، شعله حرارت غیر مستقیم و قابل تنظیم است عبور میکند و مراحل پخت در این دستگاه نانوایی بسیار ساده و آسان بوده و به شرح زیر می باشد :

1 - ابتدا دستگاه نانوایی را استارت زده ، مشعل ها را روشن و دستگاه را گرم کرده و خمیر را آماده می کنیم.

2 - خمیر آماده شده را به مخزن خمیر ریخته و خمیر وارد قسمت پهن کن شده و به ضخامت دلخواه پهن میگردد.

3 - نوار نقاله، خمیر پهن شده را به داخل فر انتقال داده و مراحل پخت نان در داخل فر صورت میگیرد.

4 - نان پخته شده به قسمت  برش هدایت شده و سپس تیغه برش، نان را به اندازه های مساوی قطع و تقسیم میکند.

5 - قسمت سردکن  یا خنک کننده بنا به درخواست و سفارش مشتری قابل نصب  بر  روی دستگاه نانوایی می باشد.

  • شما اینجا هستید:  
  • خانه
  • محصولات

کارخانه : تبریز - جاده تهران - پلیس راه - شرکت صنایع نان سهند پخت تبریز (ماشین سازی ناصر)

تلفن همراه : ۰۹۱۴۳۱۰۸۳۶۵ و ۰۹۱۴۹۰۲۴۸۲۴ و ۰۹۱۰۶۹۸۵۶۲۶ و ۰۹۱۴۹۰۹۲۹۵۲

 

همراه :  مهندس ناصر وردینی : 09149092952

یاهو میل : sahandpokht@yahoo.com

وب میل : info@sahandpokhttabriz.ir

 

بالا

© 2025 شرکت صنایع نان سهند پخت تبریز

تمام حقوق این سایت برای شرکت صنایع نان سهند پخت تبریز محفوظ می باشد